MENÜ

 

 

 Régi álmok, új otthoNOK      (Béta verzió)

 

AKCIÓ: MOST 50% kedvezmény a NOK szervezési díjából

Most indítsa el NOK Klasszik szerződését és 50%-os regisztrációs díj és 50%-os szervezési díjkedvezményben részesül a teljes futamidő alatt! * Új termékünk NOK Rapid! Megtalálja a Termékek menüpontban! *Az akció 2018. június 7.-től 2018. augusztus 31.-ig tart. Az akció feltétele, hogy a regisztrációs díj a Szervező bankszámlájára 2018. augusztus 31.-ig befizetésre kerüljön.

 
Tovább0 komment

A próba sikerült, március 21-én kiválasztás!

Március 7-én egy zártkörű eseményen tartott szerződött partnereinek bemutató tesztsorolást az első nemzeti otthonteremtési közösséget (NOK) szervező cég a CNOK Zrt. Jelentem a próba sikerült, jöhet március 21-én az első kiválasztási esemény!

Tovább0 komment

LTP felújításhoz? Számla nélkül olcsóbb! (???)

A lakáskasszás megtakarítások nem csak új vagy használt ingatlanok vételére, hanem meglévő ingatlanok felújítására is fordíthatók. Tárgyalásaim alkalmával többször hallom azt az "ellenérvet", hogy a felújításra minek előtakarékoskodni, amikor az állami támogatással majdnem egyenértékű (LTP állami támogatás: 30%, ÁFA: 27%) árelőnyhöz lehet jutni, azonnal, ha nem kérünk számlát a szakitól.

Tovább0 komment

NOK vs. Lakáskassza??? NOK vs. Lakáshitel!!!

A NOK egy vadonatúj és szinte ismeretlen konstrukció sokak számára, az elmúlt 20 évben ehhez hasonló kaliberű, ingatlannal kapcsolatos termék nem igazán volt a hazai pénzügyi piacon. Ezért sem meglepő, hogy sokan próbálnak kapaszkodót találni, hogy mihez is hasonlít(hat) amit már ismernek a piacon. Az első ilyen összehasonlítások a lakáskasszákkal és a lakáshitelekkel kapcsolatban jelentek meg.

Tovább0 komment

Pénzügyi hírhozó


Szavazás

Ha a pénz nem számítana, mire költene leginkább?
Ingatlanra (lakás vétel, felújítás)
Járművásárlásra (autó, hajó, stb.)
Utazásra
Megtakarítanék a gyerekeim részére
Megtakarítanék nyugdíjas éveimre
Vállalkozást indítanék
Asztali nézet